Erica heter jag, bor på en liten gård utanför Falköping med sambo och våra barn. Jag är 40 år och är utbildad fotograf. Jag studerar just nu även till grafisk designer och har haft fotograferandet som hobby i många år.


Utöver fotograferandet och studierna så är jag mycket tillsammans med min familj, tycker om djur och natur och får enorm energi av en fin solnedgång vid vattnet, och det är där jag även gärna fotar mina kunder.


Jag är en sucker för salted caramel latte, vackra bohemiska klänningar och blommor i ljusa färger och är lite av en crazy catlady (men har bara en katt, en ragdoll vid namn Siri)


Jag är en ganska pysslig person, syr gärna mina egna gravidklänningar som jag har till utlån eller fixar med en fin inslagning om du beställer en förstorning av mig.

8 snabba


  1. Jag är vegetarian och har varit sen jag var 17, jag är dock ingen vidare kock och lagar helst lättast möjliga.
  2. Jag är utbildad fotograf och även utbildad inom grafisk design, något jag drömmer om att kunna kombinera framöver.
  3. Jag ogillar egentligen att ge bort saker som det inte finns någon tanke bakom, jag vill gärna ge det där speciella för att kunna känna mig tillfredsställd.
  4. Jag har 2 barn, båda tonåringar. Ena stunden är man världens bästa och nästa kan man vara världens sämsta, utan att egentligen ha gjort någonting. Alla åldrar har sin charm, right?
  5. Haft fibromyalgi sen 2 år tillbaka och det var främst därför jag började plugga på distans.
  6. Drömmer om min egna fotostudio.
  7. Vill ha häst, och en halv djurpark här hemma, vi får se vad framtiden utvisar.
  8. Jag älskar vita bohemiska klänningar men äger inte en enda... än."A good snapshot keeps a moment from running away"

—Eudora Welty