1 / 20

Ni har en väldigt speciell dag framför er oavsett om ni planerar bröllop hemma i trädgården, på stranden eller om ni ska gifta er på ett slott.


Grattis!

Och så himla roligt att ni hittat in till mej.


Jag älskar att höra er kärlekshistoria och om hur allt startade. Hur ni träffades, och hur tiden fram till idag har sett ut. Om det så är att det varit en kort, spikrak väg eller en längre lite krokigare väg så är just er berättelse väldigt unik. Jag älskar att föreviga kärleken på bild, att fånga er tillsammans när ni når en av de största milstolparna på vägen med er bröllopsdag, att fånga er kärlek för varann som ni kan se tillbaka på tillsammans med familj och vänner för resten av era liv."Noggrann, skicklig och med sinne för detaljer så förevigade Erica vår fantastiska bröllopsdag. Nu kan vi njuta och minnas bröllopet så länge vi lever tack vare alla fina bilder som togs.

Ger våra varmaste rekommendationer."


Kristina och Norman

"Noggrann, skicklig och med sinne för detaljer så förevigade Erica vår fantastiska bröllopsdag. Nu kan vi njuta och minnas bröllopet så länge vi lever tack vare alla fina bilder som togs.

Ger våra varmaste rekommendationer."


Kristina och NormanJag är er fotograf om ni

-Älskar naturen och vill ta era porträttbilder på stranden, i skogen eller på ett stort blomfält

-Trivs med en person som är lugn och styr upp när det behövs

-Älskar att busa och skratta tillsammans med din partner och låter mej fånga er glädje på bild

-Vill ha naturliga och varma bilder att se tillbaka på från er stora dag
Jag lägger ner mycket tid på varje brudpar och vill hitta de finaste platserna till er, så jag åker ofta runt i flera timmar innan er stora dag för att hitta de mest magiska platserna inför er fotografering. Jag kollar ljus, bakgrund, förgrund, hur solen står samma tid som er porträttfotografering är och vill även kolla platser som skulle passa om det skulle bli regn.Jag älskar den svenska naturen, och fotar gärna bland krokiga enar, blommiga fält, sandstränder eller annan lite vild natur. Jag pratar ihop mej med er som brudpar för att hitta de bästa ställena för just er och hur ni vill ha era bilder.

Jag planerar fotograferingen väl, men vill gärna fånga de spontana bilderna på er, med kärleksfulla blickar, beröring och annat. Jag vill fånga erat speciella sätt att vara med varann, men jag finns där som stöd om ni känner er osäkra framför kameran.

Hur går det till?


01

Om ni känner att jag verkar vara rätt fotograf för er och ni gillar min bildstil så hoppas jag att ni skickar iväg en förfrågan längre ned på denna sidan som jag svarar på inom ett par dagar.


02

Vi diskuterar fram vilket paket som passar er bäst, givetvis är mina paket bara exempel på vad som ingår och ni får själva ha önskemål hur vi ska lägga upp allt för att det ska passa er så bra som möjligt.


03

När vi kommit överens om ett paket som alla är nöjda med så mejlar jag över en broschyr "Inför fotograferingen" och även ett Avtal för vad vi kommit överens om. Detta skriver ni under och skickar tillbaka till mej. Här betalar ni även er bokningsavgift.


04

Lite beroende på vilket paket ni valt så kommer vi boka ett bröllopsmöte där vi mer i detalj kan diskutera fram hur ni vill lägga upp er fotografering, om ni har några önskemål om bilder men även lite kring hur just er dag ser ut. Lite beroende på hur långt vi har mellan oss så pratar vi antingen via videosamtal eller så ses vi. Om vi ses kan vi även ha en provfotografering så att ni får känna på hur det är att stå framför kameran, man kan se det som övning inför den stora dagen. Jag tänker även att vi kommer höras av några gånger fram till bröllopet för att stämma av eventuella förändringar i planeringen osv.


05

Ca 1 vecka innan bröllopet kommer jag åka till platsen för er vigsel, jag kommer titta in i kyrkan för att se vart jag kan stå, jag kommer även kolla efter bra fotoplatser någonstans i närheten av kyrkan/festplatsen. Här får ni gärna lämna önskemål om ni har någon plats som ni håller extra kär. Anledningen till varför jag åker och kollar fotoplatser så pass sent innan bröllopet är just för att veta vart på himlen solen befinner sej, vad för typ av växtlighet som finns osv. Detta skiftar annars för mycket till er dag. Är vigseln långt bort åker jag och kollar över platsen samma dag som vigseln för att hitta de bästa platserna för att skapa magiska bilder tillsammans med er.


06

Dagen är här! Jag gör allt i min makt för att ni ska få en så fin dag ni bara kan samtidigt som jag förevigar det på bild.


07

Er bröllopsdag är över och jag börjar mitt jobb med att välja ut de bästa bilderna från er dag. Jag skickar även över 5 bilder dagen efter er stora dag som ni kan dela på sociala medier för att visa ett ni gift er.


08

Jag redigerar era bilder och levererar dem så fort slutbetalning är gjord och alla bilder är färdiga. Detta brukar ta ca 3 veckor, men beroende på antalet timmar så kan det ta upp till 6 veckor. Jag jobbar så fort jag kan utan att tumma på kvaliteten på era bilder.


09

Leverans av bilderna sker om ni köpt 3 timmar eller mer på ett USB som ligger i en box med era namn graverade. Om ni valt mitt minsta paket kommer ni få bilderna i ett urvalsgalleri där ni väljer ut era favoriter.Paket

Resor ingår i alla mina paket upp till 10 mil från Falköping.Bomull

- Endast porträtt -

1 timmes sammanhängande fotografering

10 omsorgsfullt redigerade bilder


6 000 krLinne

- FÖRSLAGSVIS -

PORTRÄTT, VIGSEL OCH GRATULATIONER

Bröllopsmöte

Provfotografering

3 timmars sammanhängande fotografering

150 omsorgsfullt redigerade bilder på USB

Bröllopsbox med era namn graverade

10 st 13*18 cm framkallningar

5 bilder dagarna efter bröllopet

1 fine art print 30*40 cm


12 000 krSammet

- FÖRSLAGSVIS -

FÖREBEREDELSE, FIRST LOOK, PORTRÄTT, VIGSEL och GRATULATIONER

Bröllopsmöte

Provfotografering

6 timmars sammanhängande fotografering

300 omsorgsfullt redigerade bilder på USB

Bröllopsbox med era namn graverade

10 st 13*18 cm framkallningar

5 bilder dagarna efter bröllopet

1 fine art print 30*40 cm


19 000 krSpets

- förslagsvis -

föreberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och middagens inledning

Bröllopsmöte

Provfotografering

8 timmars sammanhängande fotografering

3 st drönarbilder över exempelvis kyrka och gäster

400 omsorgsfullt redigerade bilder på USB

Bröllopsbox med era namn graverade

10 st 13*18 cm framkallningar

5 bilder dagarna efter bröllopet

1 fine art print 30*40 cm


27 000 kr
Siden

- FÖRSLAGSVIS -

FÖREBEREDELSE, FIRST LOOK, PORTRÄTT, VIGSEL, GRATULATIONEr, mingel, middag och första dansen

Bröllopsmöte

Provfotografering

10 timmars sammanhängande fotografering

3 st drönarbilder över exempelvis kyrka och gäster

500 omsorgsfullt redigerade bilder på USB

Bröllopsbox med era namn graverade

15 st 13*18 cm framkallningar

10 bilder dagarna efter bröllopet

1 fine art print 30*40 cm


34 000 kr


Om du vill köpa till något utöver de paket jag har går det också bra


Extra timmar 2500 (inkl minst 50 bilder/h) kr/st

Extra bilder 300 kr/st


Förstoring Fine art 30*40 cm 990 kr

Förstoring Fine art 40*50 cm 1299 kr


Drönarbilder 250 kr/st

Fotoalbum från 1 000 kr

Highlightfilm 5 000 kr

Har du några funderingar eller vill boka en fotoupplevelse? Kontakta mig via formuläret så hör jag av mig så fort jag kan.


Du kan också skicka ett mejl till mig på ericaborenfoto@gmail.com


@ericaborenfoto