ATT KÄNNA SPÄNNINGARNA I BRÖSTEN, BARNETS FÖRSTA RÖRELSER, ATT HÖRA HJÄRTSLAGEN HOS BARNMORSKAN OCH KÖPA DE FÖRSTA GRAVIDKLÄDERNA ÄR BARA EN BÖRJAN PÅ LIVETS STÖRSTA FÖRÄLSKELSE - ERT BARN!Ni har en fin tid framför er med en del tankar, lite oro, funderingar men framför allt en oerhörd kärlek till den lilla där i magen.


Att ha fina foton från denna magiska tid att se tillbaka på och minnas tillsammans med familjen är ovärderligt när tiden går och barnen är större, det är en tid som man aldrig får tillbaks . Så se till att fånga den nu!


Frågor och svar

NÄR BEHÖVER JAG BOKA?

Det kan vara bra att höra av sej i tid. Gärna 2 månader innan man tänkt fotograferingen så det säkert finns tid.

I VILKEN VECKA SKA JAG FOTOGRAFERAS?

Jag rekommenderar från v27-35 någon gång, då har då fått en fin mage men den har inte sjunkit ned då mycket än. Vissa har stor mage tidigt medan det knappt syns på andra ett de är gravidas och vi anpassar fotograferingen efter det.

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Du får ha på dig vad du vill, det du känner dig fin i, om det så är något du har hemma eller om du vill låna av mig. Jag har en gravidgarderob som du kan få låna plagg ifrån där det finns klänningar och kjolar som passar de flesta storlekar. Jag har en del köpta klänningar men jag strävar efter att designa en del egna klänningar och kjolar för att inte ha samma som alla andra. Jag har även en del håraccessoarer och någon bukett jag kan låna ut, eller så beställer du en krans eller bukett av färska blommor av mig.

VAD HÄNDER OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER?

Om det skulle vara dåligt väder när vi planerat in din fotografering bokar vi givetvis om fotograferingen till en annan passande dag.Tidigare fotograferingar

"När jag skulle fotas av Erica var jag nervös och lite spänd men när jag stod framför kameran fick Erica mig väldigt avslappnad och lugn. Jag fick låna gravidklänningar av henne och då kände jag mig så fin. Hon hade egendesignade kläder som kändes lite extra lyxigt! Sen när jag fick se bilderna blev jag såå glad, de var över min förväntan, så himla fina! Jag kommer definitivt boka Erica igen."


Emma T


"När jag skulle fotas av Erica var jag nervös och lite spänd men när jag stod framför kameran fick Erica mig väldigt avslappnad och lugn. Jag fick låna gravidklänningar av henne och då kände jag mig så fin. Hon hade egendesignade kläder som kändes lite extra lyxigt! Sen när jag fick se bilderna blev jag såå glad, de var över min förväntan, så himla fina! Jag kommer definitivt boka Erica igen."


Emma T


"Har blivit fotad av Erica som är hur duktig som helst. Henne rekommenderar jag starkt!!"


Martina E"Har blivit fotad av Erica som är hur duktig som helst. Henne rekommenderar jag starkt!!"


Martina E"En fantastisk kvinna med härlig personlighet. Lätt att prata och umgås med. Tar fantastiska bilder. Så nöjd med min gravidfotografering. "

Therese B


"En fantastisk kvinna med härlig personlighet. Lätt att prata och umgås med. Tar fantastiska bilder. Så nöjd med min gravidfotografering. "

Therese BGRAVIDFOTOGRAFERING

Vid fotografering längre bort än 3 mil från Falköping tillkommer 35 kr/mil1-2 ombyten från min gravidgarderob, plus håraccessoar.

1 timmes fotografering utomhus, på 1-2 väl valda platser runt omkring i Skaraborg.

5 st högupplösta samt webbupplösta omsorgsfullt redigerade foton som du väljer ut från ett digitalt galleri med fri användning.

3 500 kr


3-4 ombyten från min gravidgarderob, plus håraccessoar.

1-2 timmars fotografering utomhus, på 2-4 väl valda platser runt omkring i Skaraborg.

10 st högupplösta samt webbupplösta omsorgsfullt redigerade foton som du väljer ut från ett digitalt galleri med fri användning.

5 000 kr


20 bilder

6 000 kr


Alla bilder

8 000 kr

Har du några funderingar eller vill boka en fotoupplevelse? Kontakta mig via formuläret så hör jag av mig så fort jag kan.


Du kan också skicka ett mejl till mig på ericaborenfoto@gmail.com

-Jag som fotograf har rätten att använda bilderna på min hemsida och sociala medier -För egen marknadsföring i tryckt eller digital form Du som beställare äger rätten att använda köpta bilder på följande sätt -Skapa, beställa och framkalla fotoprodukter -Publicering på dina sociala kanaler -Övriga syften som skriftligen godkännes av fotografen -Bilder skall alltid återges i original form, egen redigering eller användning av filter är ej tillåtet. -Anger fotografens namn eller tagg anges vid publicering

"Ta tillvara på tiden som är nu"

—Erica B