Barnen växer, tiden springer förbi, snart fyller lilleman 2 år och storasyster har precis börjat på avdelningen för stora barn på förskolan!

Vad hände med tiden, när blev barnen så stora?!Att fånga ögonblick på bild och minnas tillbaka på är lite som att kliva in i en tidsmaskin när åren går..Hur går det till?


När ni har bokat en fotografering med mej så fotar jag er antingen utomhus eller hemma hos er. Det sista brukar vara uppskattat då barnen är i sin hemmiljö och är därmed mer avslappnade. Har ni speciella önskemål under er fotografering om vad ni vill ha för bilder tar jag givetvis emot dem. Jag försöker ta naturliga bilder på er familj, allt från när ni myser i soffan till när barnet leker med sin favoritleksak. Jag försöker helt enkelt fånga det naturliga i vardagen.

Efter fotograferingen åker jag hem och gör urval på alla bilder, och redigerar dem sedan omsorgsfullt. När jag är färdig så laddar jag upp dem i ett onlinegalleri som ni får en länk till där ni får välja ut era favoriter. Sen får ni själva välja om ni vill ha bilderna på ett USB eller nedladdningsbara. Ni får dem alltid högupplösta för framkallning och webbupplösta för sociala medier.


Tips inför er fotografering


Kläder; ha tidlösa kläder, gärna ton i ton och matchande färger för ett enhetlig intryck. Jag föredrar ljusa färger på kläder men det är en smaksak.

Tid; välj en tid när barnen är som piggast på dygnet. Gärna relativt nyätna också så de är på sitt bästa humör! Jag brukar fota ungefär 1 timma, men ibland går det snabbare, ibland tar det längre tid. Var inte stressade, detta smittar gärna över på barnen. Jag lägger upp fotograferingen utifrån barnen och låter det ta tid om barnen är lite blyga. Ha gärna lite tid avsatt både före och efter fotograferingen för att inte känna stress.En familjefotografering hos mej är vad jag skulle vilja kalla för en kärleksbomb. Det är mys, skratt, era finaste & fulaste miner tillsammans som jag dokumenterar åt er. 

Visste ni att barnen får bättre självkänsla om man ser bilder på sig själv tillsammans med sina föräldrar? 


Din investering

Vid fotografering längre bort än 3 mil från Falköping tillkommer 35 kr/mil


5 bilder

3 500 kr


10 bilder

5 000 kr


20 bilder

6 000 kr


Alla bilder

Om du väljer alla bilder i ert galleri ingår även en förstoring på fine art papper (värde 990 kr)

8 000 kr

.

Har du några funderingar eller vill boka en fotoupplevelse? Kontakta mig via formuläret så hör jag av mig så fort jag kan.


Du kan också skicka ett mejl till mig på ericaborenfoto@gmail.com

-Jag som fotograf har rätten att använda bilderna på min hemsida och sociala medier -För egen marknadsföring i tryckt eller digital form Du som beställare äger rätten att använda köpta bilder på följande sätt -Skapa, beställa och framkalla fotoprodukter -Publicering på dina sociala kanaler -Övriga syften som skriftligen godkännes av fotografen -Bilder skall alltid återges i original form, egen redigering eller användning av filter är ej tillåtet. -Anger fotografens namn eller tagg anges vid publicering

Follow me on Instagram

@ericaborenfoto